Език: Български

За Petvita

Petvita е марка храна за кучета и котки създадена в резултат на многогодишни изследвания. Ние споделяме ежедневието си с тях и затова Ви предлагаме най-добрите хранителни решения.

Идеята за идеалната храна се раждаше години наред

Отдавна търсихме за своите любимци храна, която ще отговори на поставените от нас много високи изисквания. Храна, съставът на която ще съчетава всички най-добри продукти, използвани от производителите по целия свят. Чрез тестване на различни рецепти,създадохме холистична храна с високо съдържание на месо с ясно определен източник на протеин, базирана на натурални съставки. Нашите домашни любимци са месоядни, затова е важно тяхната храна да не съдържа зърнени култури. Многогодишния опит и определените очаквания на потребителите ни накараха да създадем храна, която отговоря на установените изисквания на всички собственици на четириноги, така се създаде PETVITA. Рецептата за перфектна храна е така създадена, че не съдържа подобрители на вкуса. Petvita съдържа само естествени аромати,поради което кучетата и котките инстинктивно я желаят. Допълнително заменихме въглехидратите с плодове и зеленчуци с нисък гликемичен индекс и продуктите с висок ГИ предизвикват освобождаването на големи количества инсулин. Затова в храната Petvita така сме подбрали съставките,че домашните любимци са адекватно хранени и не са в опасност от затлъстяване. Идеалната храна не съдържа изкуствени съставки. Храната Petvita е отличен източник на протеини, съдържа най-високо качество естествени антиоксиданти, омега-3, цинк, аминокиселини и естествени пребиотици. Много важно в храненето на кучетата и котките са микроелементите, а по-точно калция и фосфора. Основен приоритет за нас в създаването на храните Petvita е подходящото съотношение на калция към фосфора. Подавайки на вашия домашен любимец храната Petvita, можете да бъдете сигурни, че няма дисбаланс между тези елементи,а тяхната липса като краен резултат може да бъде чупливост на костите или прекомерно калциране, които биха могли да възпрепятстват растежа на организма. Храната Petvita не може да се сравни с храните на други производители на храни за кучета и котки. Нашето разнообразие, съдържанието на месо до 60%, наистина пресните, регионални съставки, доставени в естествения им вид, перфектно отразяват здравословния начин на хранене на нашите домашни любимци . Напредналия технологичен процес позволява за създаването на перфектно балансирана храна, която достигна първо място по отношение на вкусовите си качества.

P
Чисто месо- само от местни източници
E
Енергията - за всеки ден
T
Най-високо качество. Удовлетворението е гарантирано
V
Витална с жизнена сила
I
Храната засилва имунитета
T
Изцяло естествена.Само с деликатни съставки
A
Не съдържа добавки - естествено е вкусна

Перфектно балансирана,без съдържание на зърнени култури,храната PETVITA е най-доброто решение за Вашия домашен любимец

Предимства на храната PETVITA

  • Безглутенов продукт
  • Поддръжка за храносмилателната система
  • Засилва имунитета
  • Миризмата на животинското тяло
  • Голямо съдържание на месо
  • Поддръжка за костната система и мускулите
  • Ненаситени киселини Omega 3 i 6
  • Блестяща козина

Избери съответната храна за своя любимец

Ние знаем колко важно е правилното хранене на нашите четириноги приятели. Изберете храната Petvita ,която е основана само на естествени съставки с най-високо качество.

Разбери повече